Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Програма за лоялност
Програма за лоялност

 

!!! ОТПЛАЩАМЕ СЕ НА ВЕРНИТЕ СИ КЛИЕНТИ !!!

 

Верността е знак на доверие. Доверието в нашите продукти и услуги. Това доверие и лоялност ние ценим и не остава само на думи. Програми за лоялност, под формата на отстъпки и действия е доказателството!

 

ВИП клиент

Всеки, който закупи аксесоари за рисуване в една поръчка на стойност над 200 лева, ще получи отстъпка в размер на 7%, а при още по-голяма покупка, моля свържете се с нас на е-мейл. Тази отстъпка ще бъде на стойност при всяка покупка на ВИП клиента, независимо от стойността на бъдещите поръчки. Ние особено ценим ВИП клиентите си.

 

Art SCHOOL клиент

Всички основни, средни или висши художествени училища, които се регистрират чрез тази форма ползват отстъпка от 10% през целия период на регистрация. В същото време ние предлагаме възможността за плащане с фактура / касов ордер, за който се издава разписка.

 

 

Условията за получаване на отстъпка


Различни видове намаления не могат да се комбинират едно с друго (например TOP продукт и VIP клиент). В сила е по-голямата отстъпка.


Отстъпките са достъпни при пълна и достоверна регистрация (вписване на всички необходими за регистрация на данни). Системните администратори на сайта си запазват правото да отхвърлят отстъпка, ако не отговаря на Общите условия. Условия за отстъпка възникват при поръчване на стоки (т.е. при заплащане). Не може да се приеме отстъпка със задна дата.

Y2U0ZTQ3N