Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Introduction » Хоби » плетене, бродиране, шиене

плетене, бродиране, шиене

Sort by 
Manufacturer  

ново


ново


новоВълна за плетене

Работата с вълна е един от най-старите занаяти. Въпреки това, тя все още е много любима и все по-популярна дейност дори сред младите хора. Плетенето на една кука или плетене на пуловери не трябва да е наука, ако използвате качествен материал. Пазарът предлага богата гама от материали - разнообразна груба вълна, екологична вълна, прежда за плетене, вълна за тениски, chunky прежда, бамбукова прежда, синтетична вълна и др. Независимо дали се занимавате професионално с ръчна изработка или сте напълно начинаещ, със сигурност ще изберете нещо от нашето предложение и ще направите нещо хубаво с нас.

Повърхностна декорация на текстил - бродерия

Векове наред бродерията е много популярна техника за декориране на дрехи, използвани текстилни изделия и дори пощенски картички и различни подаръци. Нашите баби са украсявали носии с него, днес можем да ги срещнем на всякакви дрехи – блузи, поли, рокли, панталони, та дори и чорапи. Освен дрехите много популярни са и ръчно бродираните възглавници, покривки, ленти за глава, бижута, чанти, портмонета и обувки. Няма ограничение за въображението. Ето защо искаме постепенно да включим в нашето предложение всичко необходимо за бродиране – обръчи за бродиране, памучна бродерия или готови комплекти за бродиране, с които можете да декорирате различни артикули.

Макраме - магията на ръчното плетене

Ако не искате да купувате игли за плетене или куки, опитайте да плетете макраме. Макрамето е уникална техника за ръчно връзване на възли. Така че не ви трябва нищо друго освен плетене на въжета, добри идеи и желание да направите нещо оригинално. С тази техника можете да изработите оригинални ключодържатели, калъфи за седалки, стенни декорации, саксии, чанти, бижута, ловци на сънища и много други. В нашето предложение ще намерите качествени въжета за макраме в различни нюанси и дебелини.

NzE0MGU2Mz