Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Menu

 
Reels Image

Общи условия
Общи условия

 

Информацията, която ни предоставяте на art-materiali.bg, служи единствено за осъществяване на поръчките и  няма да бъде предоставяна на трети лица или да се използва по друг начин за търговски цели.

Общите условия се прилагат за търговските взаимоотношения между клиента и компания: АРТМИЕ, спол. ООД, Стројарска 603/85, 06901 Снина, Словакия VAT No: BG3077685307.
Лице, отговарящо за бизнеса в България е Горан Димитриевич
.

Можете да се свържете с нас на email: info@art-materiali.bg или на телефон: 0876 649 044 в работни дни от 08:00 до 16:00 ч.

 

MY HOME s.r.o. (Продавачът) е длъжен:

- да достави в подходящ вид и количество стоките, отговорен е за продажната цена и условията за плащане, които са влезли в сила в деня на изпращане на поръчката;
- да достави стоката в съответствие с нормите, правилата и разпоредбите, които се прилагат в ЕС.


Купувачът е длъжен да:

-приеме поръчката си, да провери целостта на пратката, а в случай на повреда незабавно да уведоми превозвача (куриерската компания);

-плати стоките на покупна цена в пълно съответствие с условията за плащане в 7 дневен срок, в противен случай поръчката ще бъде отказана.

Прекратяване на договора, и връщане на стоката, без посочване на причините:

Потребителят е упълномощен от закон номер 108/2000 §11 част.1, че без да посочи причината, той може да прекрати договора в срок от 7 дни от деня на доставката или на датата на договора за услугите, ако купувачът в срок и по подходящ начин представи изискваната информация, съгласно с § 10 от същия закон. При прекратяване на договора, потребителят трябва да уведоми продавача в писмена форма чрез е-мейл или писмо.

 

Отстъпки и акции

Не е възможно да се комбинират повече акции или отстъпки в една поръчка!

Това означава, че акцията или отстъпката не може да се използва от един купувач в повече поръчки през времетраенето на акцията.

Връщането на стоки до 15 дни:

До 15 дни е срокът, в който можете да върнете стоката, без да посочите причините за това, но пощенските и други разходи, направени за изпращането на стоките, няма да бъдат възстановени.

При връщане на стоки в рамките на 15 дни е нужно, заедно с тях да попълните и изпратите Формуляр за връщане на стоки.

Стоките трябва да са в оригинална опаковка и не трябва да бъдат повредени. В случай на връщане, стоките трябва да бъдат изпратени с наложен платеж. След получаване и проверка на върнатите стоки, ние ще Ви върнем парите по банкова сметка. Стоките не трябва да бъдат използвани преди това.

Условия за плащане и доставка:

За всеки продукт е нужно да се заплати предварително (банков превод, плащане по банкова сметка, PayPal или по друг начин), или чрез наложен платеж. Срокът за доставка на всяка стока е различен. Ако в поръчката има продукти с различен срок за доставка, то цялата пратка ще бъде доставена в срока за доставка на продуктите с най-дълъг срок. В случай на непредвидени обстоятелства, като например загуба на стоки по пощата, повреда на стоките или забавяне на доставката чрез куриер, стоките могат да бъдат върнати от клиента и парите му ще бъдат възстановени.

Условия за рекламация:

В случай на доставка на повредени или сгрешени стоки, моля, уведомете ни в рамките на 7 дни от датата на установяване на грешката. Свържете се с нас по електронната поща, в която ни напишете номера на поръчката, както и описанието на рекламацията.

При изпращане на рекламираните стоки, е необходимо да се подаде попълнен формуляр за връщане на стоките. Възможно най-скоро ще се свържем с Вас и Вашата жалба ще се разгледа в рамките на законовия срок.

Ако купувачът не изпълни всички тези изисквания, продавачът не е длъжен да спазва правната норма на жалбата и може да завърши процеса в рамките на 30 дни.

Жалбите не са валидни за стоки повредени заради непрофесионално и небрежно боравене. Защитете вашите стоки от причините, с които можете да ги повредите (напр. метеорологични условия).

Правата на потребителите, свързани с продавача, произтичат от Закона за защите на потребителите "Държавен вестник", брой. 73/2010 и законите, които се прилагат в ЕС и които ще бъдат включени в новите промени в Закона за защита на потребителите 2014.

Личните данни се използват в съответствие със Закона за защита на личните данни "Държавен вестник" брой. 97/2008, 104/2009, 68/2012 - Решение на Конституционния съд 107/2012. Личните данни се използват само за целите на бизнеса между купувача и продавача, и няма да бъдат предоставени на трети страни (с изключение на лицата, ангажирани в превоза на стоки).

 

Отстъпки и акции

Не е възможно да се комбинират повече акции или отстъпки в една поръчка.Също така, акцията или отстъпката не може да се използва от един купувач в повече поръчки за времетраенето на промоцията.

ARTMIE, spol. s.r.o.
Strojárska 603/85
06901 Snina
Slovakia

Знаеш ли какво е теория на цветовете?

29.07.2021

Знаете ли за теорията на цветовете и цветното колело [color wheel]? Какво е теория на цветовете? Как...

5 важни неща за шпатулите

22.07.2021

Няма форма на четка за всички ваши нужди? Няма начин да прехвърлите всичките си идеи на платното?

Колко знаеш за анатомията на четката?

16.07.2021

Знаеш ли какво е анатомия на четката? Колко е важна тя за твоята ръка?

5 съвета как да изглежда картината по-богата

08.07.2021

Как да направиш картината много добре? Дали съществуват правила за рисуването на съвършени картини?

Created by the system www.fast-webshop.com

NTk4YjExMD
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата
Подарете си творческа изненада
{IMAGE}
{NAME}
В наличност Номер: {NUMBER} Цената: {PRICE} лв
-
1
+
Добави в кошницата
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
В наличност Номер: {SECOND_NUMBER} Цената: {SECOND_PRICE} лв
-
1
+
Добави в кошницата