Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Profil - бои за текстил за твоето hobby творене

No product has been found in this section.


Рисуване върху текстил като релакс

Рисуването е релаксиращо. Води ви към добро настроение и ви дава възможност да разгърнете потенциала си. Художествените бои са фантастично средство за изразяване на собствената ви личност.
Арт марката Profil съчетава точно тези идеи, които я водят напред. В тази категория ще намерите качествени текстилни багрила на страхотни цени. Текстилните бои Profile са най-добрият творчески инструмент за хоби художници. Рисуването върху тениски, възглавници, чанти, якета и други текстилни изделия е прекрасен начин да изразите себе си. Дарете любимите си хора с необичаен ръчно рисуван подарък.

Бои за текстил с традиция от 25 години

PAINT IT е производител на художествени бои с марката Profil. Тяхното приключение с цветовете продължава вече 25 години. През това време Profil боите се превърнаха в един от най-популярните продукти за боядисване на пазара, който беше избран както от любители, така и от професионалисти, благодарение на упоритостта, страстта и усърдната работа на производителите. Всяка година асортиментът им се разширява с нови и интересни арт продукти, като текстилни маркери, бои за коприна, подходящи за аерограф, бои за деним, перлени бои, 3D бои, светещи бои за текстил, UV бои, акрилни бои и др.

Нетоксични и достъпни текстилни багрила

Всички бои Profil са произведени в Полша и не са токсични или вредни за здравето. И така, това са безопасни бои за деца, бременни жени и страдащи от алергии. Можете да носите ръчно рисуваните дрехи с гордост и без да се притеснявате за здравето си. Ще научите как да рисувате върху текстил с определени продукти и в нашите видеоклипове. Придайте на вашето творение широка гама от нюанси, включително неонови, златни и сребърни. Рисуването върху тъкани никога не е било по-достъпно!

MDZiY2QyM