Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

За нас
За нас - art-materiali.bg

... oт вкъщи - удобно, безопасно и безпроблемно!

 

Ние сме млад, креативен и иновативен екип с богати познания и опит в областта на интернет търговията и услугите. В онлайн търговията функционираме успешно в продължение на няколко години. Седалището на фирмата се намира в Снина, Словакия.

 

Предлагаме широка гама от продукти с гарантирано абсолютно ниски цени. Интересни акции, отстъпки, конкурси и програма за лоялност. Вашите поръчки ще бъдат доставени по куриер или директно до вашият дом. Плащането може да стане по банков път или с наложен платеж. Предоставяме любезно отношение и професионално обслужване на клиентите си по електронна поща, телефон или с онлайн чат. Ние залагаме на качеството, а вие?

 

Компанията ни като цяло е ориентирана към интернет търговията и работи с няколко електронни магазини за продажба на продукти в областта на изкуството и модата.

 

Нашите сайтове ARTMIE, spol. s r.o.

 

www.kartinomania.bg - “Съживете стените си"- вдъхновение за Вашата къща, апартамент или офис. Продажба на картини и снимки с различни мотиви, размери и формати.

www.art-materiali.bg - “Интернет магазин за артисти” - Партньор за Вашето изкуство. Продажба на художествени инструменти и принадлежности за живопис.

 

Tim ARTMIE, spol. s r.o.

MzQzYjFlNW