Използвайки нашия сайт, вие приемате някои бисквитки да бъдат изтеглени от вашия браузър и устройство.

Menu

 
Reels Image

Как да поправиш неуспялата картина?

17.06.2021

Как да поправиш неуспялата картина?

Картината ти не е успяла? Искаш да започнеш съвсем нова?

Картината ти не е успяла? Искаш да започнеш съвсем нова?

Сигурно сте били в ситуация да не сте доволни от картината, която сте нарисували, нито след милион опита да поправите нещо в нея, не се е получило. Искате да започнете съвсем нова картина, защото от тази сте уморени, а все пак ... какво ще направите с това платно? Не искате да го хвърлите цялото нали?

Първи съвет:


Скрийте картината сами от себе си за известно време. Защо? Може би просто ви е само омръзнала, вашите очи са се наситили на тези цветове и форми, а може би картината и не е толкова лоша. Ако не я гледате 10 -15 дни може да се получи така че когато отново я погледнете да намерите проблема и да разберете, че с малко довършване това ще бъде феноменална творба.

Втори съвет:


Използвайте боите от старата картина за съвсем нова картина. По какъв начин? Когато правите скицата за новата картина помислете дали можете да съчетаете боите, които вече се намират върху някои части в съвсем новата композиция. В краен случай, повечето художници и не обичат да започват върху напълно бяло платно и често нанасят слой разредена червена или жълта боя като основа. Но, обърнете внимание на частите, където има видими движения на четките или повече слоеве боя, които са направили неравности - погрижете се да тези части, да не се озоват по-късно някои детайли, които трябва да са по-фино и детайлно изрисувани, например портрет.

Трети съвет:


Старо-ново бяло платно. Ако върху тази стара картина няма изразена структура, това може да бъде най-успешното решение. Титаниум бялата боя (акрилна или маслена, в зависимост от това каква боя е отдолу) намажете цялото платно на тънък слой или повече тънки слоеве, ако отдолу се намира много тъмни нюанси. Употребили сте много бяла боя, която обикновено на всички е дефицитна, но каквото е това е.

Четвърти съвет:


Ново бяло платно. Върху платното има много слоеве боя, виждат се движения и текстура и премазването на платното с бяла боя не е решение защото няма да бъде равно? Променете платното. Ок. Внимателно извадете всички пирончета, с които е захванато платното на тази дървена рамка и свалете платното (можете да го изрежете на по-малки парчета и да го използвате за миниатюрни картини, като хартия). А след това върху дървената рамка затегнете ново художествено платно, което можете да купите на ролка.

Created by the system www.fast-webshop.com

OGFjZWIwMT
Популярни продукти
Накратко: 0
Всичко в кошницата
Подарете си творческа изненада
{IMAGE}
{NAME}
В наличност Номер: {NUMBER} Цената: {PRICE} лв
-
1
+
Добави в кошницата
{SECOND_IMAGE}
{SECOND_NAME}
В наличност Номер: {SECOND_NUMBER} Цената: {SECOND_PRICE} лв
-
1
+
Добави в кошницата